Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de patatas cortadas en láminas de 3-4 mm
- 100 g de pimiento verde en juliana
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolla en juliana
- 250 g de tomate maduro en rodajas
- 600 g de agua
- 1500 - 2000 g de besugo (cortado en 6 trozos, sin escamas ni vísceras) salpimentado
- 2 dientes de ajo en láminas
- 1 guindilla fresca
- 6 rodajas de limón
- 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1584 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 25.58 g
- Koolhydraten
- 17.98 g
- Vetten
- 22.75 g
- Vezels
- 2.51 g
Alternatieve recepten
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
25min
Bacalao con langostinos
1h
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1 godz. 35 min
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Merluza a la gallega
40min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1h 5min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Pimientos rellenos de carne con salsa de tomate al vermut
1h 30min