Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 8 cigalas enteras crudas (1 grande o 2 pequeñas por ración)
- 4 pellizcos de sal
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 759 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 14.35 g
- Koolhydraten
- 1.19 g
- Vetten
- 13.16 g
- Vezels
- 0.22 g
Alternatieve recepten
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Paletillas de cordero asadas
2 godz. 40 min
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50 min
Gambones gratinados
30 min
Almejas con salsa de azafrán
30 min
Almejas a la marinera
30 min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 min
Mariscada
3 godz. 30 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Berberechos al vapor con lima
20 Min
Arroz con bogavante
1 godz.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min