Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 8 cigalas enteras crudas (1 grande o 2 pequeñas por ración)
- 4 pellizcos de sal
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 759 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 14.35 g
- Koolhydraten
- 1.19 g
- Vetten
- 13.16 g
- Vezels
- 0.22 g
Alternatieve recepten
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bígaros al vapor de algas
30min
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Almejas a la marinera
30min
Gambones gratinados
30min
Paletillas de cordero asadas
2 godz. 40 min
Berberechos al vapor con lima
20 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Berberechos en salsa verde
1h
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1h
Arroz con bogavante
1h
Berberechos al natural con limón
2h 15min