Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 8 cigalas enteras crudas (1 grande o 2 pequeñas por ración)
- 4 pellizcos de sal
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 759 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 14.35 g
- Koolhydraten
- 1.19 g
- Vetten
- 13.16 g
- Vezels
- 0.22 g
Alternatieve recepten
Pulpo y rape amariscado
1 godz. 15 min
Almejas a la marinera
30 min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Mariscada
3 Std. 30 Min
Berberechos al natural con limón
2h 15min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Berberechos al vapor con lima
20min
Gambones gratinados
30 min
Chirlas en salsa verde de cilantro
25min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Berberechos en salsa verde
1 godz.
Arroz con bogavante
1 godz.