Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de gambones crudos enteros (aprox. 36)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolleta
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de salsa de tomate
- 50 g de brandy
- 50 g de vermut blanco
- 50 g de caldo de pescado
- 50 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena desmenuzada (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 419 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 10.69 g
- Koolhydraten
- 0.75 g
- Vetten
- 4.97 g
- Vezels
- 0.15 g
Alternatieve recepten
Bacalao con langostinos
1 godz.
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20 min
Pulpo y rape amariscado
1 godz. 15 min
Cigalas al ajillo
20min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Rape en salsa americana
1 godz.
Pintxo Donosti
15 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Emulsión de patata con pulpo
50min