Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo y conejo
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharada de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 25 g de vinagre de jerez
- 100 g de cerveza negra
- 1 ramillete de hierbas aromáticas secas variadas (orégano, tomillo, laurel, romero, etc.)
- 1 conejo limpio cortado en trozos (aprox. 1500 g)
Salsa
- 60 g de pimiento rojo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cerveza negra
- 150 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1957 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo a la cazadora
50min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo guisado
30min
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo a la sidra
1h
Conejo a la huertana
45min
Conejo al tomillo
45min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10min
Conejo al chilindrón
1h