Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cochinillo asado
- ½ cochinillo (aprox. 1700 g) partido por la mitad
- 2 cucharaditas de sal
- 2 cucharadas de manteca de cerdo
- 2 ramitas de romero fresco
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 2000 g de agua
Patatas panadera
- 300 g de agua
- 600 g de patatas (en rodajas de 5 mm)
- 250 g de cebolla en juliana
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
-
150 - 200
g de brandy
of 150 - 200 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2670 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 42.03 g
- Koolhydraten
- 21.17 g
- Vetten
- 40.21 g
- Vezels
- 3.67 g
Alternatieve recepten
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Paletillas de cordero asadas
2 godz. 40 min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Cangrejos de río en salsa
30min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Morteruelo
13h 15min
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1h
Redondo de ternera asado con verduras
1 godz. 35 min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 Std. 40 Min