Mariscada

Mariscada

4.1 19 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 30min
12 raciones

Ingrediënten

Aliño de ajo y perejil
  • 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 5 dientes de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
Centollos o bueyes de mar
  • 250 g de agua
  • 2 centollos vivos (aprox. 500 g c/u)
    2 bueyes de mar, vivos (aprox. 500 g c/u)
  • 250 g de cubitos de hielo
  • 1 cucharada de sal gorda
Bogavantes
  • 200 g de agua
  • 2 bogavantes vivos (aprox. 500 g c/u)
  • 250 g de cubitos de hielo
  • 1 cucharada de sal gorda
Nécoras
  • 200 g de agua
  • 1000 g de nécoras
  • 250 g de cubitos de hielo
  • 1 cucharada de sal gorda
Langostinos
  • 200 g de agua
  • 1000 g de langostinos crudos sin pelar
  • 250 g de cubitos de hielo
  • 1 cucharada de sal gorda
Cañaillas
  • 200 g de agua
  • 1000 g de cañaillas
  • 250 g de cubitos de hielo
  • 1 cucharada de sal gorda
Bígaros
  • 200 g de agua
  • 1000 g de bígaros
  • 250 g de cubitos de hielo
  • 1 cucharada de sal gorda
Percebes
  • 200 g de agua
  • 500 g percebe
  • 1 cucharada de sal gorda
  • 250 g de cubitos de hielo
Concha fina
  • 1000 g de concha fina
  • 200 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 45.1 g
Calorieën 1230 kJ / 293 kcal
Vetten 12.3 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...