![Zarzuela de pescados y mariscos Zarzuela de pescados y mariscos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28f83871bdc74fab689e307e8e0e18c5/Derivates/767d3a8b4e1dd71379874c3fc0058a6c29ee25f6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate maduro (aprox. 70 g)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 200 g de vino blanco
- 300 g de fumet de pescado
- 400 g de patatas ratte (peladas y lavadas)
- 500 g de lomos de rape sin piel ni hueso (cortado en 6 trozos)
- 500 g de lomos de merluza frescos (cortado en 6 trozos)
- 18 mejillones frescos
- 12 gambones crudos enteros
- 12 almejas frescas
- 6 cigalas enteras crudas
- 1 cucharadita de maicena disuelta en medio cubilete de agua (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1344 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 37.81 g
- Koolhydraten
- 16.42 g
- Vetten
- 11.61 g
- Vezels
- 2.53 g
Alternatieve recepten
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Panellets
10sa 30 dk
Caldillo romañolo
35 min
Arroz empurdanés
1h
Sepia asada y guisantes con jamón
40 min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 Std. 45 Min
Arroz con bogavante
1h
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10 min
Crema con rape y gambas
30 min