![Chicharros al horno con patatas y pimientos Chicharros al horno con patatas y pimientos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cda3fb21-af4c-4f30-beef-94b46c592390/Derivates/ed947b59-04d4-422d-90e7-423aa8c191ed.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en juliana
- 250 g de pimiento rojo en juliana
- 150 g de pimiento verde en juliana
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 100 g de vino blanco
- 500 g de patatas (en rodajas de aprox. 2 mm)
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 chicharros (aprox. 500 g c/u)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1952 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 39.41 g
- Koolhydraten
- 21.17 g
- Vetten
- 22.28 g
- Vezels
- 5.06 g
Alternatieve recepten
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20min
Besugo con patatas panadera
1h
Pote gallego de repollo
2h 40min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 dk
Merluza a la gallega
40 min
Marmitako para dos
30 min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 dk
Bonito a la riojana
50 dk
Chipirones a la marinera
25 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Arroz con pimientos y chipirones
35 min