Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo
- 3 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de agua
Gazpacho de mero
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos
- 120 g de pimiento verde en trozos
- 120 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de sepia en trozos (2 cm)
- 300 g de tortas de gazpacho troceadas
- 2 cucharaditas de tomillo seco o pebrella
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de mero en trozos (3 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2177 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35 min
Pan de Calatrava al vapor
1h 15min
Coca de mollitas
40min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2h 30min
Marineras murcianas
1h
Mandonguilles de abadejo
1h
Caldereta de dorada
40min
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Marmitako de caballa
50min
Arroz al horno
1h 45 min
Arroz con pulpo
45min
Guiso de pulpo
45min