Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de judías blancas secas
- 300 g de berza de hoja lisa en trozos
- 3400 g de agua
- 300 g de costillas de cerdo adobadas
- 200 g de panceta fresca de cerdo (tocino de papada con hebra) cortado en 4 trozos
- 1 chorizo fresco (aprox. 100 g) pinchado 2-3 veces con un palillo
- 1 cucharadita de sal
- 1 morcilla de arroz (aprox. 250 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2369 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 32.79 g
- Koolhydraten
- 23.89 g
- Vetten
- 37.73 g
- Vezels
- 10.35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la toscana
35 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 Min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Cocido maragato
3 godz. 50 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Judías blancas con patatas y compango
1h 35min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Patatas guisadas con conejo
50 Min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min