Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de espárragos verdes
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de almendras crudas sin piel
-
1
ñora sin pepitas
of 1 pimiento choricero sin pepitas - 2 dientes de ajo
- 1 rebanada de pan (10 g aprox.) en trozos
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1420 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 9.07 g
- Koolhydraten
- 11.26 g
- Vetten
- 28.71 g
- Vezels
- 6.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porra antequerana
1h 10min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min
Berenjenas al ajillo
50min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Gazpachuelo
35min
Mero en amarillo
45 min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96h 20min
Acelgas en adobillo
40 min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min