Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 35.14 g
- Koolhydraten
- 10.36 g
- Vetten
- 32.72 g
- Vezels
- 0.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao dorado
25 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20min
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Pez espada con anacardos
45 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min