Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 35.14 g
- Koolhydraten
- 10.36 g
- Vetten
- 32.72 g
- Vezels
- 0.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25min
Solomillo de ternera al queso Picón Bejes-Tresviso
20 dk
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Salsa holandesa (Espesar)
15 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 dk
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 dk
Carrilladas de cerdo con tomate y guarnición de arroz blanco
1sa 15 dk
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1sa
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 dk
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30 dk
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 dk