Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 1 palometa en filetes, sin piel ni espinas (aprox. 800 g)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 pellizcos de sal
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1489 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gallo con salsa de pimientos
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Bonito a la riojana
50 min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1h 5min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Cardo a la cerveza
25 min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min