Compatibele versies
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- agua
- 1 cucharadita de sal
- 220 - 230 g de tomate maduro en cuartos (sin semillas)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de azúcar
- 200 g de vino rosado
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de tallarines
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1218.8 kJ / 291.6 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis integrales con almejas
1 Std. 10 Min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Rossejat de rodaballo y almejas
40min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min
Pasta con mejillones
1h 5min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Pasta con calamares
40min
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz con sepia y cigalas
1h