Compatibele versies
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- agua
- 1 cucharadita de sal
- 220 - 230 g de tomate maduro en cuartos (sin semillas)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de azúcar
- 200 g de vino rosado
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de tallarines
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1218.8 kJ / 291.6 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis integrales con almejas
1 godz. 10 min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15 min
Espaguetis integrales con mejillones
45 min
Espaguetis integrales con conejo para dos
35 min
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50 Min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 godz.
Espaguetis con gambones a la pimienta
30 min
Pasta con mejillones
1h 5min
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz caldoso con zamburiñas
45 min