Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 6 chalotas (60 g)
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 300 g de vino blanco
-
150
g de fumet de pescado
of 150 g de agua con ½ pastilla de caldo de pescado - 30 g de zumo de lima
- 1 dorada sin cabeza, sin vísceras y sin escamas (1 kg, limpia 750 g)
- 2 pellizcos de sal gorda
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Salsa Bercy
- 120 g de mantequilla
- 10 g de harina
- 1 cucharadita de sal gorda
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1147 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Dorada a la catalana
30 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Merluza al vapor de almejas
30 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Emperador en piperrada
30 min
Dorada con mango en vinagreta
25 Min
Dorada a la veneciana
55 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Bacalao con salsa de mango
30 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Dorada a la sal
35min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min