Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de tomate triturado en conserva
- 40 g de cebolla
- 2 - 3 dientes de ajo
-
1000
g de pulpitos de playa limpios y en trozos
of 1000 g de pulpitos de playa congelados y en trozos - 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de verduras variadas para paella (judías verdes y garrofón)
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de fumet de pescado
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca cortada en 8 trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2494 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Fideuá de pulpo estofado
1 Std.
Arroz empurdanés
1 Std.
Albóndigas con sepia
1h 20 min
Arroz con conejo
1 godz. 15 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20 min
Arroz con bogavante
1 Std.
Paella
1h 10 min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min