Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de unto
- 150 g de hueso de caña
- 200 g de tocino fresco entreverado
-
250
g de pecho de ternera
of 250 g de costilla de ternera en trozos - 150 g de morcillo de ternera
- 200 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
- 1800 g de agua
- 500 g de repollo liso blanco limpio, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 8 patatas de guarnición enteras, peladas
- 250 g de patata chascada
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), bien aclaradas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2662 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 44.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 700.9 mg
Alternatieve recepten
Caldo gallego de grelos
4h 10min
Rancho
1h
Potaje de vigilia
30min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Empanada de raxo
2h 30min
Filloas
1h
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Caldo gallego exprés
30min
Menú: Sopa de verduras con pasta. Paleta de cerdo rellena y verduras. Pudines y muffins
1 Std. 40 Min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 min
Cocido montañés
14 Std. 20 Min
Pote asturiano
26 Std. 30 Min