Pote gallego de repollo

Pote gallego de repollo

4.6 17 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
8 raciones

Ingrediënten

  • 30 g de unto
  • 150 g de hueso de caña
  • 200 g de tocino fresco entreverado
  • 250 g de pecho de ternera
    250 g de costilla de ternera en trozos
  • 150 g de morcillo de ternera
  • 200 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
  • 1800 g de agua
  • 500 g de repollo liso blanco limpio, en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 8 patatas de guarnición enteras, peladas
  • 250 g de patata chascada
  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) bien aclaradas y escurridas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 700.9 mg
Eiwitten 22.9 g
Calorieën 2662 kJ / 636 kcal
Vetten 44.9 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraten 34.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...