Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de chalotas
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 20 g de brandy
- 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
- 160 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 tarro de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2067 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 18.48 g
- Koolhydraten
- 30.76 g
- Vetten
- 33.07 g
- Vezels
- 1.55 g
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1h 45min
Cinta de lomo rellena de jamón y queso
1h 30min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30min
Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert
50min
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10min
Costillas con miel y mostaza en papillote
1h
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Solomillo Wellington
2h