Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de chalotas
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 20 g de brandy
- 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
- 160 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 tarro de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2067 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 18.48 g
- Koolhydraten
- 30.76 g
- Vetten
- 33.07 g
- Vezels
- 1.55 g
Alternatieve recepten
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Molinetes de hojaldre y ternera
35min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10min
Carrilleras en salsa de castañas y risotto de naranja
1h 40min
Crujientes de espinacas con roquefort
25 Min
Salmón relleno de su mousse con salsa de mango
45 Min
Rollitos de pavo con salsa gorgonzola
50min
Solomillo con sobrasada y miel
50min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Pechuga de pavo rellena
45 Min
Solomillo Wellington
2 Std.