Solomillo en costra de hojaldre

Solomillo en costra de hojaldre

4.8 62 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
10 raciones

Ingrediënten

  • 80 g de chalotas
  • 40 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 20 g de brandy
  • 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
  • 2 solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
  • 160 g de foie mi-cuit de pato en trozos
  • 1 tarro de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
  • 1 huevo batido para pintar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 18.48 g
Calorieën 2067 kJ / 495 kcal
Vetten 33.07 g
Vezels 1.55 g
Koolhydraten 30.76 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...