Compatibele versies
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gambones marinados
- 24 - 32 gambones crudos enteros (de aprox. 60-70 g)
- 6 - 8 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 5 dientes de ajo
- 60 g de zumo de lima
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ - 1 cucharadita de guindilla seca en copos (optioneel)
Ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
- 200 g de cebolla roja en juliana fina
- 30 - 40 g de vinagre de vino blanco
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 40 g de zumo de lima
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de agua
- 400 g de tomates cherry en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1278 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 21.25 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 1.08 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almejas a la marinera
30min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1h 40min
Pulpo y rape amariscado
1u. 15min
Salsa verde
20min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 godz. 30 min
Verduras baby en escabeche de tomate
1u.
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Dorada a la sal
35 min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 godz. 30 min
Alcachofas a la romana
50 min
Pak choi salteado
10min