Compatibele versies
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 7 dientes de ajo
- 30 g de azúcar
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
- 2 manojos de espárragos verdes (500 g)
- 120 g de frambuesas frescas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 23.66 g
- Koolhydraten
- 11.78 g
- Vetten
- 12.04 g
- Vezels
- 3.43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1 Std. 45 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Patatas nuevas Hasselback
1 godz. 5 min
Tartar de buey
10 Min
Canelón de jamón ibérico
6 Std.
Milhojas de sandía con gambas y lima
30 min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3 godz. 15 min
Bricks de cangrejo
35min
Picantones con salsa de uvas
40 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min