Compatibele versies
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 7 dientes de ajo
- 30 g de azúcar
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
- 2 manojos de espárragos verdes (500 g)
- 120 g de frambuesas frescas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 23.66 g
- Koolhydraten
- 11.78 g
- Vetten
- 12.04 g
- Vezels
- 3.43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de limón para carnes blancas
5 min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Langostinos dos salsas
30min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10 min
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1h
Ensalada de bogavante en salpicón
50min
Cóctel cerebro de zombi
5 min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30 min
Cóctel Christmas
1h 10min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min