Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
- 1 guindilla fresca sin semillas
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 100 g de vino blanco seco
- 10 g de vinagre de vino blanco
- 1 pellizco de sal
- 200 - 250 g de rodajas de merluza
- 200 - 250 g de cola de rape sin piel con hueso
-
200 - 250
g de sepia limpia
of 200 - 250 g calamar fresco limpio -
200 - 250
g de gambones frescos
of 200 - 250 g de langostinos crudos sin pelar - 200 - 250 g de mejillones limpios
- 200 - 250 g de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal, aclaradas y escurridas)
- 8 rebanadas de pan
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1834 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 45.97 g
- Koolhydraten
- 25.26 g
- Vetten
- 17.01 g
- Vezels
- 2.84 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado y mejillones en salsa
20min
Caldeirada de peixe
40min
Caldereta de dorada
40min
Aperitivo de Piamonte
25min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Rossejat de rodaballo y almejas
40min
Feijoada de pulpo (Portugal)
1 godz. 30 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Menú: Bullabesa
1h 5min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Arroz brut mallorquín
1 godz.
Arroz empurdanés
1 godz.