Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cuna de cordero rellena
- 200 g de agua
- 30 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 1 cuna de cordero lechal (aprox. 2 kg) con su redaño
- 70 g de chalotas
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para la bandeja de horno)
- 70 g de dátiles sin hueso cortados por la mitad a lo largo
- 4 - 6 cucharaditas de mostaza a la antigua
Guarnición de patatas, batatas y chalotas
- 500 g de chalotas cortadas por la mitad a lo largo
- 50 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal (y un poco más para espolvorear)
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de vino blanco seco (vino para cocinar)
- 100 g de agua
- 30 g de azúcar moreno
- 300 g de batatas torneadas o cortadas en trozos
- 300 g de patatas torneadas o cortadas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2729 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 43.23 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 37.45 g
- Vezels
- 4.38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 Min
Cóctel Martinica
10 min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Daikon rehogado
20 min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 min
Verduras baby en escabeche de tomate
1h
Roux
10 min
Albóndigas con salsa de tomate
45 min
Cóctel Black Velvet
6h 10min
Albóndigas con setas
35min
Morteruelo
13h 15min
Caldereta de cordero
50min