Cordero con manzanas

Cordero con manzanas

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • ½ costillar de cordero deshuesado (abierto en una pieza, aprox. 800-1000 g)
  • 2 cucharada de caramelo líquido
  • 2 cucharada de extracto de buey
  • 2 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 2 cucharadita de hierbas provenzales secas
  • 30 g de manteca de cerdo
  • 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 manzanas reineta (peladas y descorazonadas, cortadas en cuartos)
  • 50 g de pasas sin semillas
  • 250 g de cebollitas francesas
  • 1250 - 1500 g de agua (para el vapor)
  • 100 g de vino blanco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 18.7 g
Calorieën 1549 kJ / 371 kcal
Vetten 28.2 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 10.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...