Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pan blanco duro en trozos
Relleno
- 30 g de cilantro fresco
- 30 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 600 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Brazo de patata y bacalao
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva y algo más para regar
- 450 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) bien escurrido, en trozos de 3x3 cm
- 1000 g de patatas en dados
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1374 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Pudin de bacalao
2h 30 min
Patatas rellenas de gambas
1h
Pechuga de pavo rellena
45 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Coliflor con bechamel
55 min
Volovanes de bacalao
50 min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Pastel de salmón
2h 20 min
Gratinado de bacalao y bechamel
50 min