Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pan blanco duro en trozos
Relleno
- 30 g de cilantro fresco
- 30 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 600 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Brazo de patata y bacalao
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva y algo más para regar
- 450 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) bien escurrido, en trozos de 3x3 cm
- 1000 g de patatas en dados
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1374 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos a la florentina
40min
Canelones
13 godz. 30 min
Coliflor con bechamel
55min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Xató
15 min
Pastel de tortillas
1h 15min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10 min
Berenjenas paputsákia (Grecia)
1h 20min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 Min
Escalopines al marsala con champiñones
20 min