Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pan blanco duro en trozos
Relleno
- 30 g de cilantro fresco
- 30 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 600 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Brazo de patata y bacalao
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva y algo más para regar
- 450 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) bien escurrido, en trozos de 3x3 cm
- 1000 g de patatas en dados
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1374 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao espiritual
45min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Patatas rellenas de gambas
1h
Rollitos de lenguado y gambas
45min
Lasaña de sepia
1 Std. 30 Min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Pudin de bacalao
2h 30min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h