![Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4A44AD9B-44A2-4853-A666-EA2B9EC1B192/Derivates/BB5F55AC-5CBA-4179-827F-E4B300302A92.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de tomate
- 500 g de zumo de tomate
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Vinagreta
- 100 g de pepino pelado y en trozos
- 100 g de tomates maduros en cuartos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de pimiento rojo
- 80 g de pimiento verde
- 80 g de cebolleta
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 350 g de bacalao ahumado en lonchas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 898 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 15.35 g
- Koolhydraten
- 4.69 g
- Vetten
- 14.96 g
- Vezels
- 1.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Volovanes de bacalao
50min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1 Std.
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3 godz.
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min