Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de tomate
- 500 g de zumo de tomate
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Vinagreta
- 100 g de pepino pelado y en trozos
- 100 g de tomates maduros en cuartos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de pimiento rojo
- 80 g de pimiento verde
- 80 g de cebolleta
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 350 g de bacalao ahumado en lonchas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 898 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 15.35 g
- Koolhydraten
- 4.69 g
- Vetten
- 14.96 g
- Vezels
- 1.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1h 10min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 godz. 20 min
Milhojas de sandía con gambas y lima
30 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10min
Pintxo Donosti
15min
Emulsión de patata con pulpo
50min