Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de tomate
- 500 g de zumo de tomate
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Vinagreta
- 100 g de pepino pelado y en trozos
- 100 g de tomates maduros en cuartos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de pimiento rojo
- 80 g de pimiento verde
- 80 g de cebolleta
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 350 g de bacalao ahumado en lonchas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 898 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 15.35 g
- Koolhydraten
- 4.69 g
- Vetten
- 14.96 g
- Vezels
- 1.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pintxo Donosti
15min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Vasitos de espárragos con salpicón
10 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Alcachofas marinadas con gulas y fresas
8h 45min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min