Compatibele versies
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 8 patatas gallegas medianas lavadas (aprox. 125 g c/u)
- 100 g de chalotas
- 60 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- 70 g de brandy
- 70 g de caldo de carne
- 1 trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 1 diente de ajo
- 250 g de setas frescas de temporada y en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 200 g de foie mi-cuit de pato (en 8 trozos)
- sal en escamas para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1174 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 6.51 g
- Koolhydraten
- 21.08 g
- Vetten
- 18.95 g
- Vezels
- 2.93 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Boletus con foie en papillote
30min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5u. 45min
Emulsión de patata con pulpo
50min