Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flan de bacalao
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (migas), sin piel ni espinas
- 3 huevos
- 1 pellizco de sal
- 30 - 40 g de nata líquida
- 25 g de mantequilla
- 30 g de harina
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 1 ramita de perejil fresco
- ½ diente de ajo
- 500 g de leche
- mantequilla para untar
- 500 g de agua
Pimientos de piquillo al ajillo
- 3 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11.61 g
- Koolhydraten
- 9.29 g
- Vetten
- 18.63 g
- Vezels
- 1.13 g
Alternatieve recepten
Pudin de pescado
2 Std. 15 Min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Pastel de calabacín y bonito
4 Std.
Brandada de bacalao al estilo portugués
1j 30 menit
Vasitos de espárragos con salpicón
10 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Pudin de bacalao
2h 30min
Flanes de espárragos
45 Min
Pastel de salmón
2h 20 min.
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1j 30 menit