Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flan de bacalao
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (migas), sin piel ni espinas
- 3 huevos
- 1 pellizco de sal
- 30 - 40 g de nata líquida
- 25 g de mantequilla
- 30 g de harina
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 1 ramita de perejil fresco
- ½ diente de ajo
- 500 g de leche
- mantequilla para untar
- 500 g de agua
Pimientos de piquillo al ajillo
- 3 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11.61 g
- Koolhydraten
- 9.29 g
- Vetten
- 18.63 g
- Vezels
- 1.13 g
Alternatieve recepten
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Pudin de pescado
2 Std. 15 Min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 Std. 30 Min
Pastel de salmón
2h 20min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1 Std. 45 Min
Pudin de bacalao
2h 30min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Calamares al whisky
45min
Vasitos de espárragos con salpicón
10 Min