Compatibele versies
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Magret relleno con foie
- 500 g de foie gras de pato crudo
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de vino Pedro Ximénez
- 2 cucharadas de brandy
- 1 - 2 magrets de pato abiertos en un filete fino sin piel (400-600 g)
Salsa de Pedro Ximénez con manzana
- 2 manzanas Golden
- 25 g de caramelo líquido
- 25 g de azúcar moreno
- 25 g de mantequilla
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 80 g de zumo de naranja
-
½
pastilla de caldo de pollo
of ½ cucharadita de sal - 300 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1440 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3h 15min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Solomillo en costra de hojaldre
40 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min