Compatibele versies
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Magret relleno con foie
- 500 g de foie gras de pato crudo
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de vino Pedro Ximénez
- 2 cucharadas de brandy
- 1 - 2 magrets de pato abiertos en un filete fino sin piel (400-600 g)
Salsa de Pedro Ximénez con manzana
- 2 manzanas Golden
- 25 g de caramelo líquido
- 25 g de azúcar moreno
- 25 g de mantequilla
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 80 g de zumo de naranja
-
½
pastilla de caldo de pollo
of ½ cucharadita de sal - 300 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1440 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 Std. 20 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Magrets de pato con peras
1 Std.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10 phút
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Solomillo Wellington
2h
Entrecot con costra de café y patatas chafadas
1h 10 phút
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 Min
Cigalas al ajillo
20 Min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min