Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmorejo
- 70 g aceite de oliva
- ½ diente de ajo
- 500 g de tomate maduro
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de pan blanco (solo la miga) del día anterior
- 15 g de vinagre de jerez
Albóndigas de flamenquín
- 150 g de jamón serrano en dados
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de vino de Jerez seco
- 400 g de carne picada de cerdo
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 80 g de queso emmental en dados de 1 cm (optioneel)
- 1 huevo batido
- 70 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír
- 24 rebanadas de pan tostadas
- 2 - 3 huevos duros cortados en rodajas
- 24 hojas de hierbabuena fresca
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 851 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 8.03 g
- Koolhydraten
- 11.23 g
- Vetten
- 14.03 g
- Vezels
- 0.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almogrote
1h
Hamburguesa de secreto de cerdo ibérico
40 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
San Jacobo con salsa de tomate (Cheesecake)
4h 30min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Patatas de feria
1h 15min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Arroz tres delicias
40 Min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30min
Ensaladilla de patata con bogavante
1h 25min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min