Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmorejo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ diente de ajo
- 500 g de tomate maduro
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de pan blanco (solo la miga) del día anterior
- 15 g de vinagre de jerez
Albóndigas de flamenquín
- 150 g de jamón serrano en dados
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de vino de Jerez seco
- 400 g de carne picada de cerdo
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 80 g de queso emmental en dados de 1 cm
- 1 huevo batido
- 70 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír
- 24 rebanadas de pan tostadas
- 2 - 3 huevos duros cortados en rodajas
- 24 hojas de hierbabuena fresca
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 851 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 8.03 g
- Koolhydraten
- 11.23 g
- Vetten
- 14.03 g
- Vezels
- 0.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cachuela extremeña
4h 20min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 Min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15 Min
Bacalao dorado
25min
Hamburguesa de secreto de cerdo ibérico
40 Min
Suspiros de bacalao
30min
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Helado frito con sirope de chocolate
1h 5 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Huevos rellenos de carne
40 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min