Flamenquines cordobeses con compota de tomate

Flamenquines cordobeses con compota de tomate

4.2 49 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
8 raciones

Ingrediënten

  • 8 filetes de carne de cerdo de aprox. 150 g c/u (grandes y finos)
  • 3 dientes de ajo
  • 2 - 3 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g zumo de limón
  • 800 g de tomate troceado en conserva
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 8 lonchas de jamón curado
  • 100 g de harina de trigo
  • 2 huevos
  • 150 g de pan rallado
  • 300 - 400 g de aceite para freír

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 41 g
Calorieën 2507 kJ / 599 kcal
Vetten 36.5 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 26.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...