Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudin
- 350 g de leche
- 60 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear el molde)
- 15 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos pequeños (ver sugerencia)
- 1000 g de agua
- 250 g de patata en dados pequeños
- 4 huevos
Salsa
- 80 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 40 g de zanahoria
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de orégano seco
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1455 kJ / 348.2 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35 Min
Coliflor con bechamel
55 min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3hod.
Pudin de pescado
2 Std. 15 Min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Pastel de calabacín y bonito
4 Std.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Gratinado de bacalao y bechamel
50 menit
Brazo de bacalao
1j 30 menit
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1j 30 menit