Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de agua
- 50 g de brandy
- 10 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 1 tarro de trufa negra en su jugo
- 350 g de atún en aceite de oliva (escurra el atún y reserve el aceite)
- 50 g de filetes de anchoa en aceite (escurra las anchoas y reserve el aceite)
- 250 g de mantequilla en trozos
- 100 g de salmón ahumado
- 2 cucharada de pimienta verde en conserva
- 1 cucharadita de menta seca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 599 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudin de pescado
2h 15 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Paté de jamón y salmón ahumado
4h 10 min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Vasitos de espárragos con salpicón
10 min
Endibias gratinadas
40 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Mousse de salmón
5h
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15 min
Pastel de salmón
2h 20min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30 min