![Galantina de pavo rellena Galantina de pavo rellena](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9188483-4217-42A1-AD63-6B8B1215C281/Derivates/5754B473-3068-4A4A-AF84-8E06554AA450.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de caldo de pollo
- 6 hojas de gelatina
- 400 g de pechuga de pavo sin piel (abierta en un filete)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de canela molida
- 100 g de vino dulce
- 200 g de pechuga de pollo sin piel en trozos
- 100 g de carne picada de cerdo
- 30 g de piñones
- 120 g de fiambre de pavo en lonchas gruesas cortadas en tiras
- 100 g de tocino fresco en lonchas finas
- 1500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 22.85 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pescado
55 min
Pechuga de pavo con hierbas a la sal
45 Min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 Min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 min
Menú completo: pisto y lubina con patatas y huevos
50 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3h 25min
Parfait de pipas de calabaza
6 godz.
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Carrilladas de cerdo con tomate y guarnición de arroz blanco
1h 15 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Bonito en escabeche
24h 25min