Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fabada
- 100 g de lacón (desalado y cortado en trozos)
- 100 g de tocino entreverado curado asturiano
- 1 - 2 chorizos asturianos (100- 120 g)
- 1 - 2 morcillas asturianas (100- 120 g)
- 160 g de judías blancas secas (fabes asturianas) , previamente puestas a remojo un mínimo de 8 horas
- 1300 - 1400 g de agua
Chips de fabada
- 2 claras de huevo
- 30 g de harina
- 75 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1411 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1h 35 min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Caldo oscuro de ternera
2 godz. 10 min
Fideuá de carrilleras y langostinos
1 godz. 15 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Galantina de pavo rellena
5 Std. 30 Min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2h 20min
Crema de verduras. Huevos en cocotte con espinacas
1h
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min