Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fabada
- 100 g de lacón (desalado y cortado en trozos)
- 100 g de tocino entreverado curado asturiano
- 1 - 2 chorizos asturianos (100- 120 g)
- 1 - 2 morcillas asturianas (100- 120 g)
- 160 g de judías blancas secas (fabes asturianas) , previamente puestas a remojo un mínimo de 8 horas
- 1300 - 1400 g de agua
Chips de fabada
- 2 claras de huevo
- 30 g de harina
- 75 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1411 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetones de picadillo de chorizo
9 Std. 15 Min
Croquetas de bonito
9 Std. 15 Min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Sushi de arroz con leche
14 godz.
Calamares en su tinta
1h 5min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 Std. 30 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Croquetas de piquillos
9 Std. 15 Min
Tigres
1h
Crema de andaricas
50min