Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de tomates secos
- 400 g de agua
- 1 berenjena con piel, cortada en rodajas de 8 mm
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 1 huevo batido para pintar el hojaldre
- 1 cucharada de semillas de sésamo crudas
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de orégano seco
- 100 g de queso cremoso
-
100
g de hojas de espinaca frescas cortadas en juliana
of 100 g de rúcula - 6 - 12 filetes de anchoa en aceite
- 1 queso de cabra en rulo cortado en 6-12 rodajas (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 722 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 2.71 g
- Koolhydraten
- 9.73 g
- Vetten
- 13.26 g
- Vezels
- 1.08 g
Alternatieve recepten
Coca de pimientos verdes y patatas
1 Std.
Samosas de morcilla de berenjena
1 godz. 15 min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 min
Berenjenas rellenas con huevo
1 Std.
Costrada de espinacas y queso feta
1 Std.
Crujientes de espinacas con roquefort
25 min
Quesadas de requesón y coco
40min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1 Std.
Lasaña de alcachofas y cebolla
1 Std.
Canelones de atún fresco con bechamel de calabacín
1 Std.
Lasaña vegetal de pasta fresca al huevo
30 min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50 min