Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartar de bonito
- 50 - 100 g de cebolleta tierna (reserve los tallos verdes para decorar)
- 20 g de alcaparras
- ½ cucharadita de wasabi en polvo
- 15 g de vinagre
- 1 cucharada de salsa de soja
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bonito fresco limpio, cortado en dados (5 mm)
Espuma de cebollino
- 20 - 30 tallos de cebollino fresco cortados en trozos pequeños
- 250 g de aceite de girasol
- 1 huevo
-
1
cucharadita de vinagre
of 1 cucharadita de zumo de limón - ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3105 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 71.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de bogavante
50min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 Std. 20 Min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 Std. 20 Min
Salsa holandesa
15 Min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6h 15 min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 Std. 20 Min
Besugo a la espalda
25 Min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1 Std.
Salmón marinado con remolacha
48h
Tartar de aguacate y tomates secos con mousse de atún
30min
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15 Min