Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartar de bonito
- 50 - 100 g de cebolleta tierna (reserve los tallos verdes para decorar)
- 20 g de alcaparras
- ½ cucharadita de wasabi en polvo
- 15 g de vinagre
- 1 cucharada de salsa de soja
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bonito fresco limpio, cortado en dados (5 mm)
Espuma de cebollino
- 20 - 30 tallos de cebollino fresco cortados en trozos pequeños
- 250 g de aceite de girasol
- 1 huevo
-
1
cucharadita de vinagre
of 1 cucharadita de zumo de limón - ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3105 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 71.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 godz.
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Ensalada templada de lentejas con langostinos y aliño de kiwi
10 min
Tartar de buey
10 min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 min
Ceviche de pulpo
10 min
Bricks de cangrejo
35 min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30 min
Blinis con tartar de salmón
1 godz. 20 min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10 min