Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartar de bonito
- 50 - 100 g de cebolleta tierna (reserve los tallos verdes para decorar)
- 20 g de alcaparras
- ½ cucharadita de wasabi en polvo
- 15 g de vinagre
- 1 cucharada de salsa de soja
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bonito fresco limpio, cortado en dados (5 mm)
Espuma de cebollino
- 20 - 30 tallos de cebollino fresco cortados en trozos pequeños
- 250 g de aceite de girasol
- 1 huevo
-
1
cucharadita de vinagre
of 1 cucharadita de zumo de limón - ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3105 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 71.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartar de buey
10 Min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Tataki de atún
30min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4h 15min
Mejillones al curry
30min
Ensalada de bogavante en salpicón
50min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Tiradito de lubina
15min
Steak tartare
30min