Compatibele versies
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hojaldre de espárragos y salmón
- 1 paquete de masa de hojaldre extendida (aprox. 250 g)
- 1 huevo batido
- 12 de espárragos blancos (en conserva) escurridos
- 12 de espárragos verdes
- 1 bandeja de salmón ahumado (4 lonchas)
Salsa bearnesa
- 25 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (solo las hojas)
- 25 g de vino blanco seco
- 1 cucharadita de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 100 g de mantequilla en trozos
- 2 yemas de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2944 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 19.82 g
- Koolhydraten
- 11.21 g
- Vetten
- 41.05 g
- Vezels
- 1.59 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas a la crema
1 Std.
Salsa de queso de cabra
5 Min
Costrada griega
50 Min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1 Std.
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Canelones de verdura y mascarpone
1 Std.
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1 Std.
Rape al oporto
50 Min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 Min
Hojaldres con berenjena
40 Min
Crema de calabaza y membrillo
30 Min