Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de boletus deshidratados
- 500 g de agua caliente
- 120 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 100 g de puerro en rodajas
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de brandy
- 1000 g de babilla de ternera (en una pieza) salpimentada
- 1 - 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 250 g de setas frescas en láminas o en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1207 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25 min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Almejas a la marinera
30 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 Min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 Min
Solomillo de atún marinado en miso
30 Min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 Std. 20 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Lasaña de marisco
1 Std. 15 Min
Ensaladilla de patata con bogavante
1h 25 min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 Min