![Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F409511C-815B-4F9A-954C-069D6F95A0E2/Derivates/5ED5E1BF-CB5D-4DD8-90E3-66602305DCA6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de boletus deshidratados
- 500 g de agua caliente
- 120 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 100 g de puerro en rodajas
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de brandy
- 1000 g de babilla de ternera (en una pieza) salpimentada
- 1 - 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 250 g de setas frescas en láminas o en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1207 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1小时 20 分钟
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Calamares al whisky
45p
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 分钟
Tosta de caponata de manzana con sardinillas
45p
Pintada con salsa de chocolate
1h 35 min
Pechuga de pavo adobada al romero
4h 30min
Lasaña de marisco
1h 15 min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 min
Bacalao con salsa de roquefort
25 Min