Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de calabacín
- 250 g de requesón
- 250 g de calabacín con piel (en trozos)
- ½ cucharadita de sal
Caviar de berenjena
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de berenjena con piel (en dados de aprox. 2 cm)
- 20 g de zumo de limón
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
Tomate aliñado
- 200 g de tomate (en dados de 5 mm)
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Acabado y presentación
- 2 pellizcos de pimienta molida
- flores de tomillo frescas para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 518.3 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip de nata y gorgonzola
5 Min
Bol de trigo tierno, verduras y hummus de remolacha
40 Min
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
40 Min
Hummus
5 Min
Palmeras con tapenade
30 min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1 Std. 10 Min
Dip de nueces macadamia crudivegano
24 Std. 15 Min
Ensalada de espelta y pollo
1h 15min
Ensalada detox con cerezas
45 min
Chips de batata con paté de calabacín
40 Min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30 min
Hummus de remolacha
10 min