Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de calabacín
- 250 g de requesón
- 250 g de calabacín con piel (en trozos)
- ½ cucharadita de sal
Caviar de berenjena
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de berenjena con piel (en dados de aprox. 2 cm)
- 20 g de zumo de limón
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
Tomate aliñado
- 200 g de tomate (en dados de 5 mm)
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Acabado y presentación
- 2 pellizcos de pimienta molida
- flores de tomillo frescas para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 518.3 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
5 Min
Hummus de remolacha
10min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Crumble de verduras con frutos secos
1h
Guacamole de yogur
5 Min
Papillotes de piña
1h
Salmón marinado con remolacha
48h
Berenjenas caprese en caponata
50min
Rollos de acelga con merluza para dos
30min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 Min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1 Std. 15 Min