Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de zumo de limón
- 60 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 701 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3.17 g
- Koolhydraten
- 4.23 g
- Vetten
- 15.29 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Acelgas con bechamel
50min
Acelgas con patatas
45min
Hinojo con tomates y aceitunas
45min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Verduras escabechadas
12 godz. 30 min
Alcachofas al limón
40min
Jardinera de verduras en vinagre
984h
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Calabacín encurtido en aceite
3 godz. 20 min
Coles de Bruselas con castañas
30min