Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de zumo de limón
- 60 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 701 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3.17 g
- Koolhydraten
- 4.23 g
- Vetten
- 15.29 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Pimientos agridulces
1 godz. 5 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Acelgas con tomate
30min
Acelgas en adobillo
40min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Acelgas con patatas
45min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Pimientos marinados
55 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Acelgas con bechamel
50min