![Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2308EA63-CECE-41F0-B68E-4757C3F2F6FA/Derivates/CDC3D938-EED1-4634-A23E-15638D5667C2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharadas de bayas goji
- 1 vaina de vainilla
-
200
g de aceite de oliva virgen extra
of 200 g de aceite de girasol - 8 vieiras limpias, sin coral (solo la parte blanca)
- 1 cucharada de piel de naranja rallada
- 2 - 3 pellizcos de sal en escamas
- 1 bolsa de hojas baby de ensalada variada
- ½ lima
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 810 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Langosta thermidor
50min
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2h 45 min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1 Std. 30 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1 Std. 30 Min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 godz. 20 min
Chips con puerro y gambas
25min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Piernas de cordero con dos rellenos
2h 15min
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1h