Pechuga de pavo adobada al romero

Pechuga de pavo adobada al romero

3.8 17 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
18 unidades

Ingrediënten

  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharada de comino en grano
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de pimentón picante (optioneel)
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 tiras de piel de limón
  • 3 cucharadas de zumo de limón
  • 3 cucharadas de aceite de oliva
  • 80 g de vermut rojo
  • 500 - 700 g de pechuga de pavo sin piel (en 18 tiras de aprox. 5x15 cm)
  • 18 ramitas de romero fresco
  • 10 g de caramelo líquido
  • 80 g de agua
  • 1 cucharadita de maicena

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 5.71 g
Calorieën 201 kJ / 48 kcal
Vetten 2.47 g
Vezels 0.02 g
Koolhydraten 0.73 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...