Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 20 ramitas de romero fresco
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharada de comino en grano
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 2 tiras de piel de limón
- 3 cucharadas de zumo de limón
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 80 g de vermut rojo
- 500 - 700 g de pechuga de pavo sin piel (en 18 tiras de aprox. 5x15 cm)
- 10 g de caramelo líquido
- 80 g de agua
- 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 201 kJ / 48 kcal
- Eiwitten
- 5.71 g
- Koolhydraten
- 0.73 g
- Vetten
- 2.47 g
- Vezels
- 0.02 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con arroz salvaje y ensalada de pepino y tomate
30 min
Rollitos de lenguado con piperrada
30 min
Pavo al curry con arroz
30 min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Lomo de cerdo con piña
1h 15min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 min
Pechuga de pavo al curry
50min
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40 Min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1h
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1h
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1h