Compatibele versies
Menú: Crema de lechuga. Lubina con patatas y salsa de berros
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g de berros limpios y secos (y alguno más para decorar)
- 5 - 10 g de zumo de limón
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta blanca molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de agua
- 500 g de patatas cortadas en trozos
- 4 - 6 hojas de lechuga
- 1 lubina de 500 g (sin cabeza ni vísceras)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Salmón à la nage
30 min
Mero y calabacín
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Rollitos de lenguado con piperrada
30 min
Crema de verduras. Huevos en cocotte con espinacas
1h
Rape a la jardinera
40 min
Bacalao con salsa de mango
30 min
Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)
1h 15min
Rodaballo al vapor con uvas
30 min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Dorada a la veneciana
55 min