Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cuscús
- 250 g de cuscús
- 250 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
Chipirones
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de chipirones enteros frescos limpios
- 70 g de vino de Oporto
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 29.14 g
- Koolhydraten
- 34.86 g
- Vetten
- 13.84 g
- Vezels
- 2.98 g
Alternatieve recepten
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Albóndigas caseras al curry con cuscús
1 godz. 20 min
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1 Std. 50 Min
Bacalao en salsa verde
30 min
Fideuá de pavo
30 min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Fideuá negra de calamares
45 min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min