Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de espaguetis negros (de tinta de sepia)
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla
- 100 g de mantequilla
-
250
g de rebozuelos frescos
of 250 g de setas frescas (shiitake, portobello, ...) - 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 limón
- 4 yemas de huevo
- 240 g de corazones de alcachofa en conserva (escurridos y en cuartos)
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 100 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3020 kJ / 722.5 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20 Min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30 min
Endibias gratinadas
40 Min
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30 min
Macarrones con salsa de setas
20 Min
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30 min
Espaguetis a la carbonara
25min
Tallarines trufados a la carbonara
25min
Arroz integral con atún y alcachofas
50 Min
Arroz meloso con verduras
1h
Risotto con boletus
30 min
Arroz a banda
1h