Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de espaguetis negros (de tinta de sepia)
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla
- 100 g de mantequilla
-
250
g de rebozuelos frescos
of 250 g de setas frescas (shiitake, portobello, ...) - 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 limón
- 4 yemas de huevo
- 240 g de corazones de alcachofa en conserva (escurridos y en cuartos)
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 100 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3020 kJ / 722.5 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabacín
25 min
Sopa de yogur con garbanzos
40min
Espaguetis negros con gambas agridulces
30min
Crema de champiñones
20 min
Sopa fría de aguacate con gambas
15min
Tagliatelle con boletus
1h
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
1j 55 menit
Espaguetis de batata con pesto de hierbas
40min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Espaguetis integrales con almejas
1h 10min
Crema de boletus
1h 35 min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min