Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de espaguetis negros (de tinta de sepia)
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla
- 100 g de mantequilla
-
250
g de rebozuelos frescos
of 250 g de setas frescas (shiitake, portobello, ...) - 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 limón
- 4 yemas de huevo
- 240 g de corazones de alcachofa en conserva (escurridos y en cuartos)
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 100 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3020 kJ / 722.5 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1h 30min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Espaguetis con gambones a la pimienta
30min
Conejo con romesco y piñones
55min
Tagliatelle al nero di sepia con palometa
30min
Huevo poché en tomate
30min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Espaguetis negros con gambas agridulces
30min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1h
Tallarines en negro con sepia
30min