Compatibele versies
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 lonchas de jamón curado (D.O. Teruel)
- 150 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 100 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de patatas harinosas en trozos
- 300 g de melocotones de Calanda (lavados y sin hueso)
- 1000 g de caldo de pollo
- 50 g de nata líquida
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 598 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 2.38 g
- Koolhydraten
- 8.83 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.28 g
Alternatieve recepten
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 godz. 10 min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Gazpacho de manzana verde
10 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Vichyssoise de apio
40min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Crema de canónigos
20 Min
Sopa fría de melón
10 Min
Crema fría de manzana al curry
5h 40min
Gazpacho de melón
10 Min
Sopa griega de tomate y yogur
10 Min