Compatibele versies
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 calamares frescos medianos limpios (aprox. 1800 g)
- 15 g de jengibre fresco
- 50 g de salsa de soja
- 30 g de salsa de ostras
- 20 g de azúcar
- 50 g de vino de arroz
- 1 cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 - 2 pellizcos de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
-
1
cucharadita de pimienta de Sichuán molida
of 1 cucharadita de pimienta blanca molida molida - 200 g de arroz de grano largo
- 400 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 20 - 30 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1128 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Ceviche de boquerones
1h
Mejillones al curry
30 min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 Std. 40 Min
Sopa de fideos, gambas y leche de coco (Laksa) - Malasia
35 min
Curry de almejas y langostinos para dos
55 min
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
2j 15 menit
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1h
Tartar thai de salmón
45 min
Curry indio de rape
30 min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 min