Compatibele versies
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 calamares frescos medianos limpios (aprox. 1800 g)
- 15 g de jengibre fresco
- 50 g de salsa de soja
- 30 g de salsa de ostras
- 20 g de azúcar
- 50 g de vino de arroz
- 1 cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 - 2 pellizcos de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
-
1
cucharadita de pimienta de Sichuán molida
of 1 cucharadita de pimienta blanca molida molida - 200 g de arroz de grano largo
- 400 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 20 - 30 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1128 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry picante de pollo al ron con arroz basmati para dos
45min
Estofado de ciervo con setas
1h
Tayín de pollo
20 Min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 godz. 20 min
Arroz kashmiri - India
30min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1h
Arroz persa con habas y granada - Irán
1 Std. 5 Min
Mejillones al curry
30min
Ternera teriyaki con arroz
1 Std. 40 Min
Curry indio de rape
30min
Entraña con setas shiitake y tirabeques al teriyaki
1h
Cuscús marroquí
1h