Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 magrets de pato (350-380 g c/u) abiertos en un filete fino
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 peras cortadas en láminas finas (5 mm)
- 150 g de orejones de albaricoque
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolleta tierna cortada en rodajas
- 50 g de vino de Jerez seco
- 30 g de caramelo líquido
- 1 pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
- 1 pellizco de canela molida
- 300 g de zumo de naranja
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2210 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 40.25 g
- Vezels
- 4.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo con ciruelas
45 min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30 min
Rape al oporto
50 min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min
Menú: Mejillones con salsa maltesa. Caldereta de dorada y marisco. Postre de cítricos
1h
Cordero guisado con uvas blancas
1h
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 godz. 20 min
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Conejo guisado
30 min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 min