Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 magrets de pato (350-380 g c/u) abiertos en un filete fino
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 peras cortadas en láminas finas (5 mm)
- 150 g de orejones de albaricoque
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolleta tierna cortada en rodajas
- 50 g de vino de Jerez seco
- 30 g de caramelo líquido
- 1 pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
- 1 pellizco de canela molida
- 300 g de zumo de naranja
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2210 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 40.25 g
- Vezels
- 4.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pato relleno a la navarra
3 godz. 15 min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Picantones con salsa de uvas
40min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30min