Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Palometa adobada
- 4 - 5 dientes de ajo
- 1 cucharada de comino en grano
- 6 - 8 granos de pimienta negra
- 1 ñora sin semillas
- ½ cucharadita de sal
- 70 g de zumo de limón
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 4 filetes de palometa sin piel ni espinas, en trozos
Montaje y cocción
- 12 langostinos crudos grandes pelados
- 3 pimientos del piquillo cortados en 4 trozos
- 3 champiñones frescos cortados en cuartos
- 200 g de agua (para el vapor)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 584 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Setas de cardo con jamón
25min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1h 35min
Champiñones con jamón y gambas
20 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Besugo a la espalda
25min
Terrina de pisto con salsa de champiñones
3 Std.
Rodaballo con patatas panadera
40 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Tarta de queso con dulce de membrillo y manzana
3 Std. 45 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min