Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de fideos gruesos
- 50 g de aceite de oliva
- 220 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 100 g de vino blanco seco
- 700 g de caldo de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 800 - 900 g de rodaballo en 6 tranchas
- 300 g de almejas frescas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2247 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 62.86 g
- Vetten
- 13.26 g
- Vezels
- 5.18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Calamares encebollados
1 Std.
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 Std.
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Arroz empurdanés
1 Std.