![Rossejat de rodaballo y almejas Rossejat de rodaballo y almejas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FAD6D5D8-B76C-42AB-8637-CAFAB1F75FB5/Derivates/B93FEE34-8EAF-45AA-AA3E-C2BAD2461A26.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de fideos gruesos
- 50 g de aceite de oliva
- 220 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 100 g de vino blanco seco
- 700 g de caldo de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 800 - 900 g de rodaballo en 6 tranchas
- 300 g de almejas frescas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2247 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 62.86 g
- Vetten
- 13.26 g
- Vezels
- 5.18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá de pulpo estofado
1 Std.
Arroz con rape y gambas
30 Min
Arroz empurdanés
1 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Tallarines en negro con sepia
30 Min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Fideuá de mariscos
45min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Arroz con pulpitos de playa
1 Std. 5 Min
Calamares encebollados
1 Std.